Разбра се кой е полицаят, пребил студент на Джулая заради пица ПЪРВИ СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Христо Иванов Петров е 21-годишният полицай, работещ към Четвърто РУ-Бургас, който сутринта на 1 юли – по време на Джулая – разби челюстта на 19-годишен софиянец, заради изпуснато парче пица, пише „Флагман“.

По време на физическата саморазправа младият униформен бе облечен в светлоотразителна жилетка с логото на частна охранителна фирма.

По-рано днес главният секретар на Министерството на вътрешните работи Димитър Кангалджиев оповести, че 10 дни след побоя, полицаят е задържан от свои колеги, но не потвърди самоличността на извършителя на престъплението.

Източници на Флагман обаче са категорични, че именно човекът от снимката е мъжът, пребил столичанина при първото юлско слънце на къмпинг „Градина”.

Към момента, по думите на главсека, „служителят ще понесе цялата строгост на закона. Той е задържан за 24 часа. Материалите ще бъдат докладвани на прокуратурата с искане за налагане на мярка за неотклонение и повдигане на обвинение”.

Припомняме, че на 6 юни приятелка на пострадалото момче даде гласност на потресаващия случай – 6 дни след случката, разиграла се малко преди изгрева на Джулай морнинг в Созополско.

Всичко се случило заради изпуснато парче пица, което явно е било на човекът, който носи светлоотразителната жилетка. Той се развикал на момчето и му ударил шамар. След това се намесил същинският пострадал – 19-годишният Владимир Радев и опитал да успокои напрежението.

Вместо това обаче скандалът се разрастнал и изнервеният уж охранител извадил бокс, замахнал и го ударил директно в ченето.

Студентът е с двойна фрактура на челюстта, устата му е запечатана с шини и ластици. Ще яде със сламка в следващите най-малко 2 седмици и има шанс раната да не зарасне напълно никога. Вероятно ще се наложи да претърпи и козметични интервенции.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!