Първомай в траур след трагедия с абитуриентка и приятеля й. Съболезнования!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

26-годишен шофьор на БМВ и негова приятелка на 18 години, която е била абитуриентка тази година, са катастрофирали в събота вечерта на пътя между Поповица и Пловдив, съобщиха от полицията.

Колата се е движела с много висока скорост, се е забила в дърво.На място е загинал водачът, който се казва Ангел.Малко по-късно от нараняванията си е издъхнала и абитуриентката.
Направен е оглед на мястото на произшествието.

Няма яснота къде са отивали младежите, които са родом от Първомайско, и дали шофьорът е употребил алкохол или опиати. Това ще покаже аутопсията.
Сигналът за тежкия инцидент е подаден малко преди 22 часа в събота в полицията в Пловдив.
18-г. Василена е била отличничка и е възпитаничка на СУ „Асен Златаров“ в Първомай.

Момичето е имало намерение да кандидатства в университет и произхожда от изключително добро семейство, коментираха за БЛИЦ хора от Първомай.
26-годишният Ангел е единствено дете на разведени родители. Бащата имал втори и трети брак. Момчето е отгледано от баба си и дядо си, но местните хора определиха семейството като изключително добро и възпитано.

Ангел и Василена са имали връзка отскоро. Снощи те са се връщали от Пловдив.По непотвърдена информация, младежите са дишали райски газ. БМВ-то е летяло с 240 км./ч., когато Ангел е изгубил управление над колата и е последвал фаталният сблъсък в дървото.

Все още не се знае кога ще е погребението на двамата млади и дали ще бъдат положени в общ гроб.Хората в Първомай са потресени от трагедията и плачат за тях.

Източник:блиц

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!