Първа СНИМКА и шокиращо разкритие от миналото на Стефан, избил семейството си в Пазарджишко

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Изплува неочаквана подробност от миналото на Стефан Дивеков-Хищника, който уби жена си и дъщеря си в Пазарджишко, а след това се самоуби. 

Оказа се, че възрастният мъж от село Черногорово се е проявил през 2020 г. с неочаквана постъпка.

Тогава той намери и върна портфейл на момиче с лични документи и близо 3000 лева. Както БЛИЦ съобщи тогава, историята е разказана от кмета на селото Димитър Вринчев.

Стефан Дивеков бил известен сред съселяните си като добряк и почтен човек. Откривайки портмонето на автобусната спирка, дори не посмял да го отвори. Веднага го занесъл в кметството.

„Бях повече от възхитен от добротата на този човек! – с искрено уважение казва Димитър Вринчев преди три години. Заедно преброихме парите, а после си помислих, че те на никого не биха били излишни и ако беше някой безсъвестен човек, щеше да си ги задържи. Стефан Дивеков обаче не си е и помислил за това, даже не проверил какво има в портмонето“.

А то съдържало 1250 евро и 135 лева.

Кметът веднага се обадил на кварталния полицай и направил проверка по личните данни на момичето. Оказало се, че то се казва Десислава Дошкова, на 21 години е и е от Пазарджик. Няма баща, майката е починала, а младата жена живее с баба си. От полицията се свързали с притежателката на портмонето.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!