Прочут ясновидец ни изправи косите: Много тежка криза ни удря през юли 2021-а

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Известният в цял свят полски ясновидец и парапсихолог Кшищоф Яковски заяви на живо, че през лятото трябва да се очаква тежка икономическа криза. Проблемите ще започнат около месец юли 2021-а година.

Екстрасенсът отбеляза, че предстоящата криза отдавна е планирана. Първите съобщения от политиците ще излязат през април. Те ще убедят хората, че всичко е под контрол. Кшищоф отбелязва драматичен спад, който вече се наблюдава през 1929 г.

Ясновидецът Божидар Караджов: Слави ще се бори за втора политическа силаАко се кандидатира, Румен Радев ще спечели втори мандат, казва гадателят Визитка: Божидар Караджов…Jan 16 2021vijti.com

Проблемите ще започнат внезапно. Страните ще ограничат падането на валутите (долар, евро) и отчасти ще успеят през първите няколко месеца, но в крайна сметка все пак ще последва значителна рецесия.

Първите „камбани“ вече зазвъняха. САЩ например организираха масово отпечатване на нови пари миналата година, като внесоха в допълнение към съществуващите печатни машини. Възможно е сега и други държави да правят същото. Цените в долари за всички видове стоки и услуги растат, особено на пазара на недвижими имоти, припомня полският ясновидец.

Има вероятност кризата все още да бъде достатъчно управляема, докато някои финансови „балони“, като криптовалутата, ще се спукат. В най-лошия случай доларът ще спадне с 50%.
За съжаление не можем да кажем какво има в плановете си световното правителство, както не можем да кажем със сигурност дали на полския екстрасенс може да се вярва.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!