Проф. Ангелов: Зеленият сертификат е дискриминационно отношение към 75 % българи

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Интересен завой в политиката на ГЕРБ.

Въпреки, че 3 пъти завтаряха напълно голяма част от бизнеса в България, сега от партията на Борисов, се надигат гласове срещу мерките, които ще позволят да се работи напълно свободно при наличие на зелен сертификат.

България изпусна златните летни месеци, през които можеше да постигне ваксинационно покритие от 70 %, такова каквото беше изискването на Европейската комисия. В момента да говорим какви трябва да са мерките сега, е изключително закъсняло и ситуацията е изпусната.

Това заяви проф. Костадин Ангелов от ГЕРБ в „Здравей, България“ по Нова Тв.

При 20 процента ваксинирани българи, 20 и няколко процента, въвеждането на зелен сертификат определено има дискриминационно отношение към останалите 75 %. Няма как да изискваш от голяма група български лекари медицински сестри и санитари зелен сертификат, за да работят от утре в болницата.

Забележете, тези които нямат такъв, нямат право да ходят на работа в социалните домове, в комплекс от онкологични центрове, диализните центрове. Кой ще лекува българските пациенти, при условие че сега имаме висок натиск към лечебните заведения, допълни проф. Костадин Ангелов.

Кирил Петков: Да се получава зелен сертификат срещу безплатен тест за антитела„Много е важно към зеления сертификат да се добави още един документ с който всички, които са били б…Oct 20 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!