Продуцентка в бТВ се натъкна на ужасяваща гледка на къмпинг „Гардения“

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Мъже са спасили с въже жена от удавяне на неохраняемия плаж на къмпинг „Гардения“. За това разказа във Фейсбук Искра Владимирова, която е продуцент в bTV. „Не слушайте кой какво ви разправя, истината е, че хората са добри! И си помагат и са способни да рискуват живота си, за да спасят непознат.

Днес в 19:15 часа на неохраняемия плаж на къмпинг „Гардения“, мъже спасиха жена от удавяне. Най-ужасяващата гледка, на която съм присъствала. За минути морето завлече жената много навътре, трудно се виждаше сред огромните вълни. Първо скочи един мъж, вързан с въже и буй в ръка. За секунди се събраха хора от къмпинга, нямаше паника, нямаше снимащи с телефони.

Беше страшна битка, първият стигна до нея и даде сигнал с ръка, едвам се виждаха вече. Без да се разбират като по команда, мъжете на плажа се наредиха в редица и започнаха да теглят въжето. Но то се скъса… Скочи втори мъж с друго въже и стигна до двамата, останали в капана на вълните, групата на плажа започна да тегли… и успяха!!!

Когато стигнаха брега ги посрещнаха аплодисменти.Не познавам спасената и нейните спасители, но им благодаря! Благодаря на всички, участвали в тази акция без да бъдат задължени или организирани… 1 спасен човешки живот стига за цял живот.

Хората са добри!

Това е!“, написа емоционално Владимирова.

Младо семейство на море на Българското Черноморие: Ето защо не ходим да трошим пари в Гърция и Турция!-Снимка От 20 години Николай Милушев и Хубена Георгиева предпочитат да летуват на палатки сред спокойствиет…Jul 21 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!