Последните думи на 13-годишното момиче преди да почине

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Стана ясна причината за убийството на 13-годишното момиче в Скобелево, община Павел баня, което загуби живота си от удар с нож, нанесен от 14-годишно момче. Около 18 часа вчера момичето е в двора на къщата си, когато там влиза момчето.

Д-р Маринов, малко преди да почине от COVID-19 – снимка Дългогодишният общопрактикуващ лекар д-р Марин Маринов, който загуби педневна битка с COVID-19, е …Sep 1 2020vijti.com

Двамата се познават, учели заедно, не са се карали, въпреки че момчето имало проблеми – било със специални образователни  потребности. Всичко започва заради една запалка. Момчето поискало от момичето запалка, а то не му дало, защото нямало.Тунджай вади нож от джоба си и наръгва девойката. Бащата е бил вкъщи, но е спял в същото време, затова не е могъл да реагира навреме, заяви Ахмед Сюли, кмет на Скобелево в телевизионно интервю. Момичето е наръгано на три места. Фатална се оказва раната в гърдите – ранената издъхва на път за болницата. В селото са в шок от случилото се. Опечалената майка на момичето Чона Янкова разказа: „Дъщеря ми влиза вътре и казва: „Татко, аз съм наръгана“.

На три места е наръгана от Тунджай. Оттам нататък тя изгасна. Аз тръгнах с кола заедно с нея и по пътя спряхме линейката. Качихме се веднага, но тя вече беше мъртва“. „На 30 октомври щеше да направи 14 години. Учиха заедно с Тунджай, нямаше никакви разправии. Как стана това нещо, не знам“, добави тя.

От Окръжната прокуратура в Стара Загора са наложили 72-часов арест на Тунджай. Разпоредени са няколко спешни експертизи, включително психолого-психиатрична, която да изясни какво е състоянието на 14-годишния. Според хора от махалата Тунджай бил тих и кротък и никой не знаел, че тайно носи нож и може да нападне и нарани някого.

Венета Райкова се радва на безгрижие, най-накрая успя да си почине истинскиВенета Райкова се радва на последните безгрижни дни от ваканцията си, преди да се завърне в ефира на…Aug 26 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!