Пореден голям скандал разтресе естрадата! Кичка скочи на Лили

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пореден голям скандал разтресе естрадата, а главно действащо лице в него отново е Кичка Бодурова. Скандалджийката от Бургас отново захапа примата на родната естрада Лили Иванова в своя фейсбук публикация. От няколко години насам двете грандами на българската музика изпитват неистова непоносимост една към друга, а Бодурова не пропуска повод да подсили напрежението помежду им, което техни колеги издават, че от безобиден конфликт е прераснало в мощна война. Повод за хапливите коментари на Кичка стана решението на композитора Митко Щерев пак да позволи на Лили Иванова да изпълнява песните му, за които навремето се съдиха, а той изрично ѝ забрани да присъстват в репертоара ѝ. В коментара си Бодурова подлага под съмнение морала на колежката си Лили.

„По повод публикацията на Митко Щерев, че разрешил на Лили да пее неговите песни, бих искала да споделя с вас това, което мисля. Нали ме знаете, аз в кръга на шегата… Но той може би видя какво се случва – Асен Гаргов, Тончо Русев, Найден Андреев ѝ бяха забранили също, но след като си тръгнаха от нашия пошъл свят… Лили започна отново да пее песните им. Не съм била на концерти на мои колеги напоследък, но бих си позволила да дам съвет – все пак не е лошо преди песента да се уважават авторите и да се казват техните имена. Защото без тях нямаше да ни има“, коментира Кичка.
В публикацията си тя намеква, че Лили Иванова е започнала да пее без позволение песните на други композитори, с които бе в лоши отношения, след кончината им. Засега ответна реакция от страна на примата няма. Неотдавна колежката ѝ я захапа и за дарението на Иванова към футболния клуб „Левски“ на стойност хиляда лева за погасяване на дълговете им към НАП. Припомняме, че тогава Вечната Амбър публикува вносната бележка от банковия превод към тима. „Уауу, наистина „уникално“… чак неудобно да ти стане“, написа Кичка по повод новината за помощта на Лили, намеквайки, че е прекалено оскъдна на фона на състоянието за милиони на Иванова. „Мисля, че не е уникално да направиш такова дарение. И най-грозното, което е – да дадеш за публикуване вносната си бележка. Друг не разполага с нея. Рангът на Лили Иванова не би трябвало да позволи това. За мен публикуването на вносна бележка е много унизително. Като че ли хората няма да ти вярват и доказваш. А що се отнася до мен – това, което съм правила, знам само аз и този, който е имал нужда“, коментира още емигриралата в Лас Вегас певица.

Оказва се обаче, че враждата между двете естрадни величия всъщност не е от днес или вчера. Дамите не мелят брашно от години, защото Лили се обидила на Кичка, че тя откраднала от нея голямата ѝ любов Личо Стоунса, за да работят заедно навремето. Бодурова пък още не можела да забрави как Лили ѝ погодила номер преди години и в последния момент отказала да участва в техен общ концерт в Щатите. Тогава съпругът на Кичка ѝ предложил да спонсорира мащабното мероприятие, което трябвало да се състои в „Кодак тиътър“ в Лос Анджелис. След дълги месеци преговори обаче Лили се отметнала в последния миг и ангажиментът пропаднал с гръм и трясък.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!