Помните ли Тина и Миро от Един за друг: Съобщиха уникална новина!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тина и Миро от „Един за друг“ зарадваха всички свои последователи с новината, че най-сетне са се сдобили със собствен дом във Великобритания.

Щастливата новина съобщи Тина в Инстаграм, а фотото за минути събра хиляди лайкове. Закупуването на дом е една от големите мечти на Тино и Миро, които бяха финалисти в семейното шоу.

„Не можем да опишем колко сме щастливи в този момент, колко дълго чакахме и колко се надявахме да изпратим годината в нашия така мечтан ДОМ… Радваме се, че преследваме и сбъдваме целите си заедно! Вярвам, че това е едва началото на всичко за което сме мечтали ръка за ръка през изминалите дванадесет години…“, пише Тина към фотото, на което се вижда и къщата, която са си купили.

Тина сподели още, че две години са спестявали, за да могат да си позволят мечтаната къща.

Обиколките са били 4 месеца, направили си над 30 огледа, имат близо 10 отхвърлени оферти, една неуспешна сделка и много разочарование, но вече всичко това е минало, пише vbox7.com.

Миналата година Тина и Миро вдигнаха шумна и приказва сватба в България. На събитието присъстваха едни от най-близките на двойката, а сред гостите бяха и участници от „Един за друг“.

Помните ли Тина и Миро от Един за друг-Семейството им се увеличи-Снимка Оказва се, че животинчето е подарък от Миро за Тина, която му благодари и на стори в Instagram. Ина…Dec 9 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!