Плашещо пророчество на Ванга за смъртоносния коронавирус

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Бе разкрито ужасното пророчество на българската ясновидка Ванга за епидемията от коронавирус, която набира скорост в целия свят. Ванга предсказа, че през първата четвърт на 21 век ще започне мащабна епидемия, пишат руски медии. Според нея човечеството ще бъде принудено да се изправи срещу нов смъртоносен вирус.

5 златни рецепти с билки от Баба Ванга срещу диабет, за сваляне на високо кръвно и кръвна захар: Вангелия Гущерова или баба Ванга , както всички я наричаме, е безспорно най-известната българска п…Jan 28 2020vijti.com„Заболяването ще се разпространи бързо по света и ще отнеме много животи“, казва Ванга.

Освен това ясновидката прогнозира, че лек за борба с ново заболяване ще се появи само година след началото на епидемията.

Разбира се, не бива да се приема това пророчество буквално, тъй като е невъзможно да се твърди с точност, че Ванга предполага точно коронавируса, чиято епидемия набира скорост в целия свят. Въпреки това, много експерти отбелязват, че ще отнеме поне една година, за да се създаде ваксина срещу коронавирус.

Припомнете си, че в края на 2019 г. в Китай започна мащабна епидемия от пневмония. По-късно лекарите установили, че причината за епидемията е нов тип коронавирус – 2019-nCoV.

Източник: БЛИЦ

Стана известно пророчеството на Ванга за коронавируса Пророчество на българската пророчица Ванга, било направено преди десетилетия, в наши видя бял свят…Feb 12 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!