Партизани са арестували Дони в Хималаите, искали и откуп!

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Навремето с една моя приятелка ни арестуваха партизани в Непал, тя почти умря под връх Кайлаш. Това каза Дони пред Николаос Цитиридис.

„Искаха откуп, по-скоро, в една част от Хималаите. Имаше партизани. Застанаха около нас и казаха, че няма да влезем навътре, ако не дадем откуп. Колко? – 15 долара на човек, което не е много, можем да ги дадем, но започнахме да си говорим, че не трябва да им даваме, защото всеки следващ ще се представи за партизанин в планината и пак ще ни иска пари, и ще приключим.

Нети разкри дали с Дони са разделениДони и Нети категорично оправдаха новината, че са разделени или поне, че всеки момент предстои да го…Mar 29 2022vijti.com

Ние казахме, че няма да им дадем и те казаха, че искат 7,50 – последно. Пазариха се. Ние им отказахме тотално и в крайна сметка ни пуснаха“, разказа Дони.

„Казахме им, че няма да дадем поминък на хората им, уверихме ги, че сме „за“ тяхната борба, но нямаме кинти.Ние сме от България, бедни сме и накрая ни пуснаха“, обясни той в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

Източник: plovdiv24

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!