Палили имоти и коли на убития сноща Николай Драгополов

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Продължава издирването на извършителя на показния разстрел на бизнесмен в София. Убитият е 46-годишният собственик на автокъща Николай Драгополов.

Той беше прострелян в главата от неизвестен извършител, докато е чакал в колата си на червен светофар на бул. „Симеоновско шосе“. Мъжът е бил с приятелката си и с 11-годишно дете.

Показно убийство на Околовръстното в СофияПоказно убийство е извършено в София малко след 20:00 часа тази вечер, съобщиха за Novini.bg от МВР.…Apr 6 2021vijti.com

Сигналът към полицията е подаден в 20:04 ч. Линейката е пристигнала за 12 минути. Медицински екип установява, че на място е убит 46-годишен мъж.

Извършителят на убийството се е правил на клошар няколко часа под моста, за да може да извърши разстрела. На мястото често се получава задръстване и има възможност да се следят колите.

Убитият е с множество криминални регистрации. От следващата седмица е трябвало да има охрана.

По информация на Нова тв е имал конфликт със собственик на друга автокъща. Има данни за палежи на имоти и коли на застреляния.

Според приятели на убития обаче, той не е получавал никакви заплахи.

Убийство на честта: Баща обезглави 14-годишната си дъщеря със сърп, защото е избягала с гаджето сиПолицията в Северен Иран арестува мъж, който е обвинен в „церемониално убийство“ на 14-годишната си …Jan 26 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Глория гушна новородената си внучка и я показа на света…
error: Content is protected !!