Павел Попандов: Остава ми малко. Заминавам си вече

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Павел Попандов натъжи зрителите в ефира на ТВ 1

Аз съм вече на 75 години. Остава ми малко. Заминавам си вече, но тези избори за мен бяха най-важните. Дори бяха по-важни от първите демократични избори. Защото вече 30 години сме затънали в тази тиня, в това блато, което не може да се източи, за да стигнем твърда земя.

Почина бащата на Чората, майка му се бори за живота сиИзвестният благоевградчанин Райо Димитров-Чората издъхна в реанимация на МБАЛ Благоевград снощи, мал…Nov 20 2021vijti.com

Румен Радев е изключително честен и почтен човек. Той винаги ще казва на хората за нередностите и ще критикува там, където това е нужно.

Това коментира в ефира на ТВ1 актьорът Павел Попандов, който бе и в инициативния комитет на Румен Радев.

Да, влизането в ЕС и НАТО са супер благини, които получихме! И как ги получихме!? Като някой просяк, на когото му подхвърлят залче хляб само и само да слуша. Ето сега това, което силно ме впечатли. Зададоха въпрос за Крим и Радев отговори. Крим в момента е руски. 1654 г. Крим е присъединен към Русия. Хрушчов прехвърля Крим към Украйна заради строителството на два канала и да се облекчи административно тая история, коментира той.

Ако Герджиков беше човек на място, щях да откажа подкрепа на някои партии и хора. Не може да казва, че са го пришили към някого. Това не става без разрешението му. У нас никога не е имало демокрация. Това, което гледаме е деградация“, коментира той.

Кольо Торбата почина внезапно в затвора в ПловдивИзвестният пловдивски дилър Николай Иванов, по-известен в ъндърграунда с прозвището Кольо Торбата, е…Nov 21 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!