Павел Глоба: Тези зодии ще се радват на невиждан късмет през 2022-а

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Руският астролог Павел Глоба е готов с прогнозата си за предстоящата 2022 г., която ще премине под покровителството на Черния тигър.

Тъй като стихията на този период ще бъде вода, това ще смекчи част от буйния нрав на хищника, което ще повлияе положително на отношението му към знаците на Зодиака.

Тигърът е символ на просперитет, сила и енергия, така че годината ще бъде запомнена с ярки събития и съдбоносни промени.

Руска пророчица с предсказания за 2022: Чака ни по-страшно от война Топ вирусолози, астролози и учени по света предвещават неочаквани събития през 2022 година. За първ…Dec 3 2021vijti.com

През първата й половина тандемът Юпитер и Риби ще донесе финансова стабилност на знаците на водната стихия – Рак, Риби и Скорпион. По-късно планетата ще премине в знака на Овен и всички блага ще отидат при огнените знаци – Овен, Стрелец и Лъв.

Ето за кои шест зодиакални знака 2022 г. ще се превърне в изключително късметлийски период:

Овен

Хората, родени под този знак на Зодиака, ще се радват на приятни изненади през цялата година. От януари до март те ще бъдат принудени да преосмислят начина си на живот и да начертаят нови цели.

В материален план всичко ще върви добре, но не трябва да бързат да харчат спечеленото. До края на годината спестяванията ще бъдат ключови за безгрижното им бъдеще.

През пролетно-летния период Овните ще могат да се реализират в работата. Това може да бъде както започване на собствен бизнес, така и кариерно израстване. Необвързаните представители на знака може да имат шанс да срещнат сродната си душа.

Близнаци

Още през януари 2022 г. Близнаците ще започнат да жънат плодовете на предишната си работа. За тези, които искат да сменят работата си, май е идеалният месец.

За семейните представители на знака първата половина на годината може да бъде тест за отношенията. По пътя им ще има много изкушения, с които няма да успеят да се справят сами.

Дева

2022-а ще бъде благоприятен период за създаване или укрепване на семейството. Ще се къпете в любов.

В работата ще се наложи да се потрудите малко повече, но резултатът ще надмине всичките ви очаквания. Промени в професията са възможни от февруари до май, като всички те ще бъдат положителни.

Везни

Нищо няма да попречи на премерения ви живот през 2022 г. Ще имате късмет, но само тези, които проявят инициатива, ще постигнат целите си.

По-добре е да заобикаляте авантюристичните договори и да се пазите от лесни пари, тъй като има възможност да бъдете измамени.

През лятото са възможни големи печалби. Възможно е тези средства да са ви нужни в края на ноември.

Скорпион

Скорпионите ще могат да реализират всичко замислено. Упоритостта и постоянството ще им помогнат да получат повишение.

Желателно е да създават нови познанства и да не се отказват от пътувания.

Водолей

На Водолеите няма да им се налага да полагат огромни усилия, за да постигнат успех в новите проекти. От януари до март звездите обещават кариерно развитие, а пролетта ще премине в много работа.

С приближаването на лятото най-сетне ще се отвори възможност за почивка.  През септември обаче в главите им ще се родят нови идеи. /jenata.blitz.bg

Кои зодии са МОЩНИТЕ късметлии през 2022 г! 2022 г. ще бъде по-тиха от предходната година. Енергията ще се промени, така че ще се появят нови …Nov 28 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!