Още глави падат в Нова-Първата е на шеф Ангелов

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Шеф Ангелов остава без шоуто си „Хелс китчън“. По всяка вероятност кулинарното предаване няма да се излъчва тази година в родния ефир.

Тази мълва обикаля коридорите на „Нова телевизия“ от няколко месеца, пише „България Днес“. Обикновено в края на годината от продукцията обявяват старта на шоуто, ала засега още няма нищо.

Шеф Андре Токев даде златната си противогрипна рецепта и формулата за стройно тяло: Шеф Aндре Токев е един от топ-готвачите у нас, чието име свързваме с риалитито „Мастършеф“, където…Dec 28 2020vijti.com

Една от причините за замразяването на проекта, който е един от най-гледаните в ефира, е върлуващата пандемия. Коронавирусът сви доста бюджетите на телевизиите и те се въздържат да правят развлекателни предавания. „Засега нищо не можем да кажем. Когато има яснота за предаването, ще бъде оповестено“ – са коментирали от „Нова“ за „България Днес“. За три сезона Виктор Ангелов успя да превърне „Хелс кичън“ в едно от най-гледаните тв предавания. Кулинарят заряза „Мастър-шеф“, за да е лице на формата, създаден от Гордън Рамзи.

Друго обичано предаване по „Нова“ също може да не се появи на малкия екран. Става дума за семейното риапити „Един за друг“. Дебютният сезон на формата с водещ Емо Чолаков пожъна огромен успех. Но и неговата съдба е неясна. Още преди да завърши първият сезон от продукцията, обявиха кастинг за втори. Но в сайта на предаването няма нищо. Лицето на шоуто – Емо Чолаков – също не знае дали ще има втори сезон на риалитито. „Не знам каква ще е съдбата на шоуто. Предаването много ми допадна“, каза преди месец Чолаков пред вестника.

Продукциите на Маги Халваджиян обаче отново ще бъдат в ефира на „Нова“. Или поне така планира продуцентът. Халваджиян вече работи по поредния сезон на „Като две капки вода“. Преди дни той публикува анкета в мрежата с въпрос: „Кого искате да видите в „Капките“ напролет“, което значи, че девети сезон се задава.

Срещу вируса: Рецептата на шеф Андре Токев за джинджифилов чайДжинджифилът от столетия е известен като мощен имуностимулант и затова често се използва в борбата с…Mar 30 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Изпълнитeлят Maгaпaca, ĸoйтo в нaчaлoтo нa вeĸa бeшe нa въpxa…
error: Content is protected !!