Отказаха да приемат в болница у нас български тираджия, опериран по спешност във Франция

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Български тираджия, който е бил на косъм от смъртта, се сблъска с действителността в родното здравеопазване, няколко дни след тежка операция във Франция. Мъжът, който е бил опериран по спешност в европейската държава, в момента трябва да е под лекарско наблюдение, но вместо това стои в дома си заради епикриза на френски език.

Изроди от „Бърза помощ“ оставиха дядо да лежи в кръв!Хипократовата клетва отдавна е само текст! Доказаха го служители на „Бърза помощ“ в Плевен, след кат…Oct 22 2019vijti.com

Иво Митев се свърза с редакцията ни, за да разкаже за абсурдната история. На 29 януари, докато товарил камиона си във Франция в областта на Тулуза се е почувствал зле и веднага отишъл в близката болница.

„Корема ми се поду, започнах да изпитвам нечовешки болки, а освен това ми се виеше свят и целия се изпотих. Мислих, че умирам! Приеха ме в болницата по спешност. След направен скенер се оказа, че имам тумор в дебелото черво. Оперираха ме спешност, след това бях 8 дни на системи. Стабилизираха състоянието ми и ме изписаха, но ми казаха да бъда под лекарско наблюдение. Прибрах се със самолет от Франция, а линейка ме закара от Летище София до УМБАЛ „Св. Анна”. Там обаче отказаха да ме приемат, тъй като епикризата била на френски… Същият отговор получих и в Онкодиспансера в столицата”, разказа Иво Митев пред TrafficNews.

В момента той е в дома си,като чака официалният превод на епикризата да стане готов, за да постъпи в болница. От преводаческата агенция ще му дадат документа на 19 февруари, а дотогава ,той ще ходи по поликлиники, за да му сменят превръзките и да го преглеждат.

„Аз съм здравноосигурен, като нямам месец, в който да не са ми платени осигуровките. Пълен абсурд е! В момента раната ми е затворена със стаплер и превръзка. Надявам се да няма усложнения. Просто не осъзнавах до този момент колко е голяма разликата между българското и френското здравеопазване. Там ме гледаха като писано яйце и ми спасиха живота, тук дори не искат да ме приемат”,каза възмутено българският шофьор.

Очаквайте продължение!

Полиция, бърза помощ и социални, оставиха сиромах на улицата в София!„Днес излязох от работа по обяд ,да хапна и да разгледам едно магазинче !Картината ,която заварих пр…Jan 16 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!