Осъдиха за кражба бившия мъж на Емилия

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Първият съпруг на фолкпевицата Емилия – свиленградския бизнесмен и бивш митничар Красимир Димов – Бойса, бе осъден на 2 години условно с 3-годишен изпитателен срок за кражба на трактор.
Решението бе постановено от съда в Свиленград, след като Красимир Димов сключи споразумение с прокуратурата и се призна за виновен. Присъдата е окончателна и не подлежи на протест и обжалване, тъй като е договорена между прокуратурата и обвиняемия.

Емилия в коледна фотосесия с дъщерята на Башур (Снимки)„Бъдете мили с близките си“, пожела Емилия на своите почитатели и ги зарадва с няколко кадъра от сем…Dec 28 2019vijti.com

Емилия на първата си сватба с Красимир Димов – Краси Бойса, когото осъдиха за кражба на трактор

Бившият мъж на Емилия бе арестуван през лятото на 2018 г. и обвинен, че е откраднал японски трактор „Кубота” за близо 100 000 лева. Машината бе задигната от нивите край село Студена и по-късно открита във ферма край Тополовград. Първоначално прокуратурата настояваше Краси Бойса да бъде осъден на 10 години затвор, но накрая сключи споразумение с него и той отърва затвора. Красимир Димов – Бойса е първия съпруг на Емилия и човекът, който финансира кариерата й като фолк певица. После знойната блондинка го заряза заради хазартния бос Коко Динев, от когото роди момиче и момче. Преди 2 години Емилия се раздели и с Динев и се омъжи за арабския милионер Жордж Башур.

На водещата снимка: Емилия с настоящия си мъж №3 Жорж Башур.

Източник: ЛУПА

Емилия Дунова, майка на две деца, не успя да пребори болестта37-годишната Емилия Дунова и майка на две деца не успя да пребори коварната болест. Скръбната вест б…Dec 16 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!