Носи ли маска доц. Мангъров в градския транспорт?

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

С маска ли е доц. Атанас Мангъров? Това е въпросът, който изниква в съзнанието на мнозина, станали свидетели как инфекционистът пътува в градския транспорт. Негова снимка обикаля социалните мрежи и събира множество противоречи коментари. На кадъра се вижда, че медикът е спуснал маската си под носа и устата, въпреки че е почти долепен до други пътници. И по този начин не само нарушава закона, но и застрашава околните.

Доц. Мангъров избухна: Цирк! С тези репортажи за препълнени COVID отделения само плашат хората Тонът по време на този пик на COVID вълната е по-различен, защото просто ние не искаме да приемем д…Nov 2 2021vijti.com

„Като лекар трябва да се грижи за здравето на околните.А прави ли го? Забележете, той диша нагло в другите със свалена маска”, възмущава се потребител в социалните мрежи.

Друг пък задава резонния въпрос: „Нали е против маските?! Защо „носи“ маска тогава? Може би, ако влезне проверка, да си я сложи както трябва”

Не липсват обаче е хора, които защитават инфекциониста. „Когато не си част от „Спасителите“, за да те возят с Мерцедес и да сееш страх по телевизиите 24/7, ползваш обществен транспорт. Въпрос на почтеност и личен избор”, гласи коментарът на д-р Свилен Георгиев, който е публикувал и снимката.

Доц. Мангъров: Хората, които са преболедували COVID-19, имат доживотен имунитетОстават „клетки на паметта“, които помагат при среща със заразата, категоричен е той Нямам имунизаци…Jul 4 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!