Ново 20: Тризначките били осиновени

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

„Аз и сестрите ми сме осиновени“, сензационно разкри една от тризначките – Надежда.

Бившите брадърки от няколко години живеят в Англия и са загърбили всичко в България. Надежда й сестрите й отдавна знаят, че са осиновени, но жената, която ги отглежда и до днес не им е казала коя е родната им майка.

Тризначките арестувани в Англия, зоват Борисов за помощТризначките, които станаха популярни от телевизионното предаване „Биг брадър“ са били арестувани в К…Oct 6 2019vijti.com

Тризначките научили, че истинската им майка е чужденка, която живее на Острова, когато ги ражда. Именно поради тази причина заминават за Англия. Освен да работят те търсят и майка си, разказва сълзливата история „България Днес“.

„Потърсих консула да ми каже, но и той мълчи, Държавата също“, жалва се Надежда, която в Англия се подвизава с името Хоуп. Една от тризначките е категорична, че никога не се е чувствала българка. Според нея тя и сестрите й не е трябвало да попадат у нас.

„България ми е причинила много лоши неща. Със сигурност не съм българка. Никога не съм навредила на никого, Защо съм попаднала тук, не знам, Опитвам се да разбера, но всички крият от години“, казва още Надежда.
Източник: лупа.бг

Моми англичанки: Тризначките Вяра, Надежда и Любов се прекръстиха на Фейт, Хоуп и ЛавПоданиците на Нейно величество са по-щастливи, откакто тризначките Вяра, Надежда и Любов заживяха в …Jul 6 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!