Новите мерки вече са минало! Има още по-нови, които целят повече ограничения

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

По-строги мерки, свързани със зеления сертификат, ще се въведат у нас от петък. Там, където няма 100% ваксиниран персонал в местата със струпване на хора и посетителите не са имунизирани, ще се работи с ограничен капацитет.

Това обяви заместник-министърът на здравеопазването д-р Александър Златанов пред bTV.

Мярката ще засегне заведенията, открити и закрити пазари, фитнеси, театри и кина. Там, където не са ваксинирани напълно персонал и посетители, ще се работи на 30% капацитет, уточни Златанов. Тези места ще трябва да отговарят на условието на 8 кв. м да имат 1 посетител. При 100% ваксиниран персонал и посетители ще се работи на пълен капацитет. Доц. Георги Кючуков:

Зеленият сертификат няма да спре пандемията Зеленият сертификат няма да спре пандемията, властите го използват, за да оправдаят факта, че не съблюдават спазването на мерките, коме… Прочети повече От утре влизат в сила нови COVID мерки за столицата. Засега учениците остават присъствено в клас при спазване на всички мерки.

При увеличение на процента на заболелите обаче директорите заедно с ръководството на учебните заведения ще трябва да вземат решение дали учениците ще преминат на ротационно обучение, или ще се учат от вкъщи. В столицата театри, кина, и концерти ще работят при заетост до 30%.

Подари ѝ смърт-Син купи на майка си фалшив ковид сертификат, тя се разболя и почина В сряда, 6 октомври, една жена се свърза с ReTV, след като реши да се свърже и с полицията, когато …Oct 10 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!