Нова мода: Ето как шофьорите се измъкват от глобите на КАТ

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Пловдивски шофьори намериха ново приложение на местните баячки. Мнозина са пожелали да им се изричат магични слова против проблеми на пътя и близки срещи с органите на реда, съобщава „Марица“.

78-годишната баба Петруна, която живее в града под тепетата повече от 40 години, е баяла по този повод на десетина шофьори, разказа тя . Споделя, че първоначално е била изненадана от въпроса дали бае срещу глоби на пътя, тъй като досега не се е сблъсквала с подобна молба.

„За всеки проблем има лек“, казва баячката, която през годините е търсена от стотици хора от цялата страна за различни проблеми. Тя разясни, че не прави магии на полицаите, както ще си помислят много хора, а един вид с думи „благославя“ конкретния шофьор, за да бъде предпазен от лоши неща и лош късмет на пътя, под което мнозина разбират проблеми с катаджиите.

Търсили са ме с молба да правя магии за улучване на джакпота, да им казвам печелившите числа. То ако ставаше така, щях да съм милионерка много отдавна“, шегува се Петруна и допълва, че по нейна информация псевдобаячки заблуждават хора, че срещу пари, магични слова и различни ритуали ще им осигурят джакпот и бързи пари.

Това са абсолютни измислици. Само като чуеш колко хубаво и фантастично звучи, сам може да се досетиш“, каза още баячката.

Намаляване на допустимата скорост по магистралите, вдигане на глобитеМВР предлага намаляване на максимално допустимата скорост по автомагистралите от 140 км/ч да стане 1…Apr 15 2022vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!