Неочаквано: Президентът сне доверие от правителството

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

„Официално снемам доверие от правителството, което не действа в интерес на българските граждани и носи отговорност за острата криза в българското общество.“. Това заяви преди минути в официално изявление президентът на България Румен Радев.

ПРБ разкри защо Гешев пита за имунитета на президента и каква е връзката с РадеваПрокуратурата е установила данни за висока степен на вероятност за съпричастност към престъпна дейно…Jan 28 2020vijti.com

„Свидетели сме на остра криза в управлението на всички нива. Липсата на воля за реформи и за борба с корупцията и разхищенията, методичното погазване на закона и морала доведоха България до парализа на цели обществени системи и институции, без аналог в историята на прехода”, каза още държавният глава.

Президентът открои остра криза към доверието в институциите, като посочи хората от Перник, които са заложници на безводието и кризата с боклука.

„Да се обединим за справедливостта и държавността за доброто на България.“, призова държавният глава.

Източник: TrafficNews

Деси Радева със саркастичен коментар за СРС-тата с президентаСъпругата на президента Румен Радев направи първи коментар на разпространените вчера от прокуратурат…Jan 29 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!