Нели Рангелова към Рачков: Мене ме е срам! А теб?

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter


Вълна от недоволство в социалните мрежи предизвика последният излъчен епизод на „Забраненото шоу на Рачков“. Темата за силикона подразни голяма част от зрителите. Една от първите, които изрази недоволството си от излъченото в шоуто, бе естрадната певица Нели Рангелова.

„Рачков, мене ме е срам! А теб???“- с този въпрос в мрежата Нели скочи срещу сценария на предаването.

Резилът е пълен: Рачков го закърши след гавра с предсмъртния стих на Вапцаров (снимки)Възмутени зрители погнаха Димитър Рачков и екипа на забраненото му шоу след заигравката му с едно от…Apr 1 2021vijti.com

Пред „България Днес“ певицата обясни че няма нищо против Димитър Рачков като актьор, но сценарият бил неподходящ.

„Не може един сериозен и отговорен човек да прави челна стойка с изкуствени гърди. Първото момиче гостенка, която беше шокираща (Андреа, известна като българското Барби) изобщо цялата заигравка с имплантите беше неподходяща. Нека не забравяме че импланти слагат и хора след операция от рак на гърдата. Там нещата са много лични и да се шегуват с такива теми ми дойде в повече. Всеки може да прави каквото реши и каквито иска корекции по себе си,но се обърна прекалено внимание“, казва Нели.

Рангелова бе подкрепена и от други популярни личности, които без притеснение изразиха негативно мнение в мрежата.

„Просто това е алчността на Магърдич. Направи две предавания в едно. Човек трябва да има чувство за мярка. Или уплашен от промените гледа да изкара още едни пари“, коментира певицата депутат Нона Йотова, която има стара вражда с Маги Халваджиян.

Миналата година шоуто „Като две капки вода“ бе глобена по сигнал на Йотова. Самата тя бе участник в същия формат преди години. Певицата Мариана Попова, шоуменът Венци Мартинов, телевизионерът Милен Топалов подкрепиха думите на Нели.

Българското Барби Андреа сподели, че участието й в шоуто не било толкова скандално и не бива да се коментира толкова негативно.

Анита се изнесе от дома на Рачков, майка му не я понася! (Снимки): Няма пълно щастие, са казали хората. За съжаление тази максима се оказа напълно вярна за един от в…Mar 19 2021vijti.com


Източник: plovdiv24

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Трите най-опасно лицемерни зодии са…
error: Content is protected !!