Недялко Йорданов пред ПИК: Грешка е, че спират брифингите! Нима епидемията е спряла? Ген. Мутафчийски успокоява хората, важно е да го виждаме на екран. Махат го, защото има огромен рейтинг и явно дразни някого

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

„Научих с притеснение, че изведнъж спират брифингите на щаба на генерал Мутафчийски. И това се случва без самият Мутафчийски да уведоми хората, а чрез изявление на говорителя на правителството“, сподели пред ПИК поетът Недялко Йорданов.

Вицепрезидентът: Мутафчийски беше скрит. Въпросът е защоСпоред мен беше достойно да се даде последна дума на ген. Мутафчийски. Все пак всички ние живяхме ме…May 2 2020vijti.com

Според него това е грешка, която би могла да създаде обществено напрежение.
„Въпросите сега са повече от отговорите. За хората е важно всяка сутрин да виждат Мутафчийски и неговите колеги от щаба, това ги успокоява, вдъхва им увереност, че ситуацията е под контрол.
Генерал Мутафчийски има лично излъчване, обаяние, което буди доверие. Сериозен човек, който се е заел с непосилна задача. Сигурно дразни някого заради огромната си популярност…но значи ли това, че внезапно трябва да го махаме от екран, за да угодим на злобарите?
Какво е посланието? Че епидемията е приключила ли? Не ми се вярва.
Пак повтарям личното си мнение – харизмата на генерала буди доверие. Едно е да излизат сухи, протоколни бюлетини, друго е хората да срещат неговото лице и глас, които успокояват.
Брифингите може би трябваше да бъдат намалени като времетраене. Но от ежедневната поява на генерала пред хората има необходимост“, смята Недялко Йорданов.

Разбра се какво ще се случи сега с ген. Мутафчийски, доц. Кунчев и проф. КантарджиевРано тази сутрин стана ясно, че редовните сутрешни брифинги на Националния оперативен щаб, на които …May 2 2020vijti.com

Източник:ретро
Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!