Невероятната история на Кристиян, с когото съучениците се подиграха на бала! Днес е успешен ИТ спец с огромна заплата

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Докато съучениците му си играят на мутри и кифли с парите на родителите си, той се реализира и печели мечтана заплата

Уникален български парк връща 10 000 г. назад в историята СНИМКИСкулптури на Орфей, Спартак и Асеневци съжителстват сред средновековни крепости и езеро с пристанище…Oct 16 2020vijti.comПреди 4 години историята на Кристиян, абитуриентът, който съучениците от Втора английска гимназия в София подритваха и не намериха място да качат в колите си за бала, трогна България. Крис се оказа от бедно семейство, изгледан е само от майка си, която бе теглила кредит, за да му осигури приличен бал и кандидатстване в Софийския университет.

Ето какво се случи днес с Кристиян, препубликуваме историята, написана от колегите ТNS.BG До съучениците на Кристиян, помните ли го?

Днес вече 4 години от както вие поехте по пътя на живота имаме новини за вас! Помните ли Крис за който не намерихте място в нито една кола, помните ли тази душица на която се подигравахте колко е загубен и смешен и така 4 години? Ами минаха вече 4 години от завършването ви, днес Крис е успешен IT специалист и изкарва докато добавя най-престижните дипломи в IT сектора някъде към пет пъти повече от вас. А вие? Вие все още го играете на мутри и кифли с парите на родителите ви! Поздрави и за класната за отношението и с което възпита мутри и кифли, а Крис – Крис е добре

“Бал 24.05.2016г. Наблюдаваме момчето със светло синият костюм. Чудех се дали да пиша, но съм доста огорчена и разочарована, затова реших да споделя какво се случи. Пред блока ни се „изсипа“ цял клас абитуриентите с луксозни коли, джипове, лимузини, коя от коя по-луксозна.

Всичко беше хубаво, хората се забавляваха, брояха от 1 до 12 , абе всичко както си му е реда. Заваля и се скрих под козирката, целият клас вече беше в апартамента на съседката ми/тяхната класна, когато пристигна пеша закъснялото момче със светло синият костюм. Отворихме му входната врата, казахме му къде да се качи,той благодари и приключихме. Добре де, стана време да тръгват към хотела, излизат всички, качват си се по колите….и си заминават. Изпращам ги аз като типичната клюкарка, и виждам отново момчето със синият костюм да ходи пеша по улицата надолу. Питам съседа ми, далече ли е паркирал човека който го кара, при което чувам отговор който ме шашна, стъписа.

„Ами не, той е пеша, отива към метрото.“ Викам……МОЛЯ?!? От там газззз към нас, оставям кучето си, грабвам ключовете от колата и с 300….да го догоня. Намерих го, тъкмо щеше да пресича, почнах да бибиткам, отварям вратата викам : “ Влизай, днеска си с мене“. Къде се намира хотела?? Момчето влезе притеснено, ами хотела е след Хемус по бул. Черни връх….викам добре. Аз карам, Вие ще ме упътвате.

Тръгнахме и питам, защо не питахте дали някой не може да Ви вземе с тях? Ами питах ги, всички ми отказаха. В едната кола били само момичета, в другата класната, а другите ми казаха : “ Бегай от тука бе, разкарай се“. Ейййй викам да няма места, а тази лимузина??? А другите джипове, как пък едно място не се намери??? Как може да са толкова озлобени и егоистични??? И той вика, ами не можем да ги съдим, такива са, каквито са си и се усмихна. За момент се замислих, как са го изпратили горките му родители,тихо кротко с метрото…. без обичайното бибиткане,балони,броене…. та той нямаше дори чадър. Добре, че спря да вали. Само защото момчето не се държеше като другите : – Просташки,грубо,невъзпитано и защото беше свит, срамежлив и притеснителен,никой не го покани в колите си които бяха взели “ Под наем“, нали се сещаш… големите гъзари. Та хвана ме яд на днешната младеж, как само го отбягваха…….и к’во като е по-беден? Аз пък си му бях дама на бала и си го закарах до хотела! През цялото време ми благодареше….миличкият. Почувствах се щастлива, че макар и с малко съм помогнала. Тези с които е учил толкова години се направиха,че не го познават,а аз която дори не го познавах,се радвам,че се запознах с такава чиста душа, с такова възпитано момче. Колко заслепени са хората….

Спасихте от дъжда – вашите скъпи дрехи, прически,грим и обувки, но оставихте момчето да ходи пеша към метрото, валейки го дъжд, ходейки с наведена глава в един от уж най-щастливите му дни, неговият бал. Поздравявам те Кристияне, че не свали усмивката от лицето си….нито веднъж. 🙂 Честито завършване и успех! “

Автора на тази случка е: В. В. (Автора не желае да се споменава кой е, за това оставяме само инициалите му)

Източник: flagman

Необикновената история на Нако, мъжа, който си отиде, но спаси цял рейс футболисти Оказва се, че животът на мъжа, превърнал се в герой, е достойна за филм Сиракът Илия, ко…Sep 21 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!