Натали Трифонова: Снегът се задава, започва да вали в цялата страна

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Натали Трифонова впечатли с облеклото си днес.
Явно заради студеното време тя бе със сако, риза и дори вратовръзка.

Облачно е времето в момента, като в Югозападна България превалява слаб сняг. И утре ще има значителна облачност, но ще бъде почти без валежи през деня.

Сутрешните температури ще бъдат от минус 3 до плюс 2 градуса, а дневните предимно между 2 и 7 градуса. В софия следобед ще бъде около два градуса, ще духа и вятър, в Източна България умерен вятър от север североизток, а в планините ще бъде облачно, но без валежи.

Вятърът там ще бъде умерен от север, максималната температура на 1200 метра височина ще бъде около и малко под нулата, на 2000 метра около минус 4 – 5 градуса.

Така започна прогнозата си за времето по бТВ Натали Трифонова.

В четвъртък ще започнат валежи, които до вечерта ще обхванат по-голямата част от страната. В Западна и Централна българия ще вали предимно сняг, а на изток – дъжд. В Рило-Родопската област ще има значителни количества и ще се натрупва съществена снежна покривка.

В петък отново ще вали в цялата страна, и дъжд, и сняг, и отново се очакват съществени количества, като ще има и условия за поледици. В събота и неделя времето ще бъде по-спокойно, ще продължи да превалява сняг само в Северна България и вече по-слабо, допълни Натали.

Натали Трифонова: Снегът се завръщаТопло, но доста ветровито е днес. Такова време ни очаква и утре, и отново в цялата страна са обявени…Jan 17 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!