Наско Месечков крие голяма драма – със съпругата му изгубили детенце (СНИМКИ):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Танцьорът Атанас Месечков е име, добре известно на почитателите на танца у нас. Партньорът на д-р Неделя Щонова в „Денсинг старс“ през годините неведнъж е бил обект на клюки в медиите, но съвсем наскоро призна, че животът на него и съпругата му е белязан от голяма лична драма – загубата на дете.

Наско и Кремена, която има две деца от предишна връзка, сключили брак през 2016 година. Малко преди това дошъл най-страшния момент в живота му.

„Единственият ни труден момент беше, когато 10 дни преди сватбата загубихме първото си общо дете. Благодарим на Господ, че не сме имали други такива сериозни изпитания“, казва в интервю за „Уикенд“ танцьорът.

Наско Месечков семейство

В момента голямата фамилия на Атанас и Кремена наброява батко, който е студент, кака в частно училище, по-голямата обща дъщеря, която е на 6 години и наесен ще тръгне в първи клас и малката, която е на 4 години. В отглеждането им помага майката на Месечков. Той споделя, че мечтае за близнаци, но ежедневието им е толкова напрегнато, че със съпругата му нямат сили за още деца.

По отношение на мълвата за пластични операции и присаждане на коса, Месечков е категоричен, че всичко това е абсолютна лъжа. Не се обижда на подмятанията на тема сексуалната му ориентация и допълва, че не е попадал на такива през последните 8 години. Освен това подчертава, че няма как да се обиди от нещо, което не го докосва, защото не отговаря на истината.

Атанас Месечков деца

От 3 години не танцува активно, но за сметка на това спортува ежедневно по 2 часа. Макар танците да не са му липсвали, сега му е много приятно да е част от „Денсинг старс“. Със съпругата му не спазват никакъв хранителен режим. Не се хранят във времето, в което спят, през деня са на кафе и вода, а вечер похапват стабилно като типични българи.

След травмата, която получи в шоуто е категоричен, че лекарите са му позволили да продължи да танцува въпреки нея. Просто ще му се наложи да свикне с болката и да прояви търпение, докато кракът му се възстанови. Обикновено за живото предаване му бият обезболяваща инжекция, тъй като болката става нетърпима. Подчертава обаче, че тази контузия е една от многото, които е имал, докато танцува активно.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!