Най-обсъжданата наша лекарка обясни защо изглежда прекрасно

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Противно на слуховете, доктор Щонова е върл противник на пластичната хирургия и разкрасителните интервенции и се кълне, че никога не е прибягвала до тях. A невероятния си външен вид дължи изключително и само на самодисциплина, гладуване и спорт.

Д-р Неделя Щонова избухна: Какъв COVID ви е в главата, истинската опасност е друга!Неделя Щонова е от лекарите, които не искат да се допуска паника сред населението, защото това е мно…Jan 24 2021vijti.com

„Нещата, свързани със силикон, корекции, хирургично премоделиране на лице, филъри, изкуствени мигли, ме притесняват. Винаги ясно съм изразявала несъгласието си с пластичната хирургия. Не бих прибягнала до услугите на пластичен хирург. Изпитвам силна болка и дори се възмущавам при вида на красиви лица, натъпкани с набухватели. Защо да се лъжем? Кого да лъжем? Мисля, че след пластични промени човек губи своята автентичност“, категорична е доктор Щонова.

Тя е успяла да запази младежката си визия с помощта на редовен спорт и някои правила, които спазва. „Плувам два дни в седмицата поне по 90 минути. Правя йога всеки ден. Ползвам стълбите, а не асансьора. Медитирам. Прощавам“, дава рецептата си Неделя. „Никога не съм стъпвала на козметик, нямам време за това. Ставам рано – в 6 часа, пия зелен чай. Винаги се обливам с ледена вода, когато вземам душ, спя на хладно, най-много на 20 градуса“, разкрива тя.

Щонова избягва вредна храна, не пие и не пуши. Хапва плодове, малко риба с ориз или зеленчуци. Придържа се към безглутенов режим. „Рядко преяждам, лошо ми е от много храна, ставам от масата леко гладна. Прилежна съм и по отношение на спорта. Непрекъснато съм в движение“, споделя Неделя, пише „Минаха години“. Тя не държи и на скъпата козметика. „Предпочитам да си намажа лицето с чист зехтин и мед, вместо да дам 500 лева за минерални и целебни вещества, извлечени от термални извори, поместени в специален флакон със сребърно покритие. По-добре да ги дам за добра храна и уроци по плуване на дъщеря ми“, казва красивата водеща.

Златният пчелен антибиотик на д-р Щонова – бронира тялото срещу вируси и болести през есентаД-р Неделя Щонова е любимата телевизионна докторка на хиляди българи. Водещата на рубриката за здрав…Dec 2 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!