Мъж изгоря в собствената си кола минути след интервю за работа

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Мъж е починал в горящ автомобил в Димитровград, съобщи ОД на МВР – Хасково. Сигнал за инцидента на ул. „Хасковска“ близо до транспортна фирма е бил получен снощи в 22,30 часа на спешния телефон.

На място са били изпратени полицаи, които са запазили произшествието, и огнеборци, които загасили пламъците. При гасенето пожарникарите установили, че в автомобила е бил собственикът му на 56 г. от първомайското с. Езерово, който е загинал.

Облакът от пожарите в Чернобил е минал над България Чернобилски пожари: Моделиране на разпръскването в Европа Според модела на френския Институт за…Apr 20 2020vijti.com

В хода на работата станало известно, че преди това мъжът е разговарял с управителя на транспортната фирма с желание да започне работа при него като шофьор на камион. Той обаче бил във видимо нетрезво състояние и собственикът му отказал работа, докато не е в състояние. Тогава мъжът се качил в колата си, за да изтрезнее. Малко по-късно тя се самозапалила.

От намиращите се наоколо камери се виждало, че спрямо колата липсва външна намеса и пламъците са „тръгнали“ отвътре.

При огледа полицаите са открили угарки по седалките на колата.

Трупът е откаран за аутопсия, а работата по образуваното досъдебно производство продължава, допълват от полицията.

Как пожарникар изроди бебе, без да подозира, че ще стане негова дъщеряНачинът, по който новороденото влиза в живота му е невероятен Марк Хадън е пожарникар от Южна Карол…Sep 15 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Ето тузарската къща на Веско Маринов, където се усамотява с…
error: Content is protected !!