Мъжете с право са луди по жени, притежаващи следните черти

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Ще се изненадате, когато научите, че светът на науката е разбрал за развитието на романтичните взаимоотношения. По въпросите на любовта и привличането огромна роля играят множество психологически фактори.

Смятате, че не сте от най-харесваните и желаните, докато вашата самоуверена приятелка е направо мъжемелачка? Има си причина и за това.

Ние ще ви разкрием какви женски черти, навици и особености привличат мъже на подсъзнателно ниво.Устните
Резултатите от проучването показват, че устните са най-привлекателната част от тялото на жената. Когато си мислиш колко милиони мъже жадуват за жени като Анджелина Джоли и Скарлет Йохансон, трудно е да се спори с това. Според редица проучвания, червеното и розовото червило привличат вниманието на мъжете за по-дълго време. Ето защо, когато се съмнявате в избора на червило, изберете червено – това е класика, която наистина работи.

Силен контакт с очите

Очите не са само огледалото на душата, те са и ефективен начин да се задържи вниманието на любовника. Оказва се, че вашите зениците се разширяват още повече, когато някой ви привлича. Затова никога не пропускайте възможността да хвърлите поглед на обекта на своите желания.

Бели зъби
Проучванията показват, че правите бели зъби са по-привлекателни и със сигурност повечето хора не искат да гледат гниещи жълти зъби. Дори не трябва да ви напомняме, че трябва да ги миете поне два пъти дневно. Ще се изненадате колко много хора не спазват устна хигиена. Гледайте зъбите си и ще видите колко повече внимание ще получавате от представителите на противоположния пол.

Широка усмивка

Когато говорим за широка усмивка, имаме предвид щастливо детско лице с искрена и любезна усмивка. Изследване доказвам че мъжете са много по-привлечени от усмихнати жени. Малко хора успяват да привлекат противоположния пол с мрачен и зъл израз на лицето.

Любимото червено
За да се определи кой цвят предпочитат мъжете, беше проведено интересно изследване на цветните стереотипи. То включваше две снимки на една и съща жена. На една снимка тя беше облечена в синьо, а в другата – в червени дрехи. Според резултатите картината на жена в червено е оценена като по-привлекателна и сексуално желана. Освен това, участниците в проучването отбелязват, че е по-вероятно да се срещнат с жена в червени дрехи и дори да харчат повече пари за нея. Синият ансамбъл няма никакъв шанс.

Езикът на тялото
Ако седите в бар, обърнете се малко към човека, който ви интересува. Опирайки се, хвърляйки главата си назад и насочвайки краката си към човека, ще покажете своя интерес и откритост към запознанствата. В допълнение, лек руж по бузите също ще ви помогне да изглеждате по-привлекателни, Така че, ако отивате на парти и планирате да флиртувате с мъже, не забравяйте да си сложите малко руж преди да излезете.

Симетрия на лицето
Според експертите, най-важната характеристика, която привлича мъжете, е тази, която не зависи от нас: симетрия на лицето – когато лявата страна на лицето ви изглежда точно същата като на дясната. Повечето знаменитости и модели имат правилните симетрични лица. Вие не можете да промените симетрията на лицето без пластична хирургия, и ние не предлагаме да го правите. Ако имате късмет със симетрията, благодарете на гените си за помощта. Но ако лицето ви не е перфектно, вярвайте, че има много по-важни неща, които можете да направите, за да привлечете някого.

Самочувствието е от ключово значение
Самочувствието не се определя само от външния вид. Има много други черти, които ви правят привлекателни. Любовта към самите нас, например, може значително да увеличи вашата сексуалност. Уверените хора са по-склонни да изпращат сигнали за интерес. Дори и да не сте най-привлекателният човек, ако сте доволни от това, което сте, можете да направите по-добро впечатление от момиче с параметри на модела, но с ниско самочувствие.

Последните мечти на Чирков и жените в живота му Напусна ни „бащата“ на българската кардиология професор Александър Чирков. Но до последния си дъх …Nov 25 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Пълнолунието се случва в знака Дева на 27 февруари, когато…
error: Content is protected !!