Мощно Слънце влиза в знака ВЕЗНИ! Ако сте от въздушните знаци ВОДОЛЕЙ, БЛИЗНАЦИ, ВЕЗНИ всички ваши желания се сбъдват!

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

На 22 септември започва сезонът на Везни. През следващия месец сме поканени да започнем да балансираме силните си страни с предизвикателствата. Нашите легитимности с нашите задължения. Нашите желания за автономия с нашето желание за връзка. Нашата нужда от дом с нашата нужда от приключения. Всеки от нас има конкуриращи се и противоречащи си желания, а сезонът на Везните иска да се измъкнем от задънената улица и да намерим – разбирате ли – баланс.

Влияние на Слънцето във Везни

Когато Слънцето е във Везни, активността и енергията са насочени към постигане на баланс и хармония във вътрешния свят и външната среда. Силата на човек се крие в нейното спокойствие и баланс. Егоистичните импулси са минимални или фини.

ОВЕН

Противоположностите се привличат, Овен? Сезонът на Везни ви помага да намерите баланса между собственото си мислене и опита си във взаимоотношенията. Ще бъдете натоварени с трудното самоприемане на конкуриращите се желания. Намерете комуникационни стратегии, които могат да хармонизират това, което искате, с желанията на другите, с които сте във взаимоотношения (от всякакъв вид!).

ТЕЛЕЦ

Нуждаете се от приятел за отговорност, Телец? Сезонът на Везни ви помага да видите връзката между навиците, които бихте искали да изберете за личностно развитие, и хората, които искат да ви помогнат да успеете. В момента няма такова нещо като самопомощ, защото не сте предназначени да вършите нищо от тази работа сами. Нека другите ви помогнат да станете човека, който искате да бъдете.

БЛИЗНАЦИ

Можете да споделите историята на сърцето си, Близнаци. Сезонът на Везни показва пътя към творчеството, самочувствието и смелостта да се разкриете. Ще бъдете поканени да разкриете своите надежди, страхове, копнежи и чувства пред хората, които наистина имат нужда да го чуят. Със сигурност ще бъдете уязвим, но не забравяйте, че нито един акт на смелост никога не остава без награда от Вселената. Така че бъдете смели!

РАК

Домът е чувство, Рак. Сезонът на Везни ви учи как да намерите принадлежност към другите, като същевременно поддържате баланса между връзката и автономията. Не забравяйте, че не всеки се грижи за вас. Вие носите отговорност само за себе си. Бъдете в пространство за състрадание с граници, за да можете да давате от препълването си.

ЛЪВ

Не е това, което казваш, Лъв, а как го казваш! Сезонът на Везни подчертава стойността на формата на вашето общуване, а не само на съдържанието. Също така ще бъдете натоварени да общувате повече за преговори в разговорите си с другите. И още нещо:  Новите идеи, визии и стратегии ще пристигнат бързо и те трябва да бъдат приложени през следващите седмици.

ДЕВА

Трябва да се концентрираш, Дева? След месец от рожден ден търсите да се приземите и да се концентрирате във вашите ценности и намерения. Особено мислите за вашите финанси. Опитайте се да почувствате, че сте достатъчни, че това, което правите, е достатъчно, за да можете след това да посегнете към каквото искате.

ВЕЗНИ

Честит рожден ден, Везни! Готови сте да започнете отново с науките от последния месец. Вашият сезон е свързан с притежаването на това, което искате. От по -голяма автономност до повече връзка и/или баланс и на двете. Ще покажете на зодиака колко ценни са вашите социални умения и интелект. Нека всички ваши желания за рожден ден се сбъднат!

СКОРПИОН

Време за почивка, Скорпион? Както месецът преди сезона на Скорпиона, сезонът на Везни е вашето време за почивка, зареждане и подновяване. Отделете малко време за съзерцание, нежна самота и релаксация. Във времето и пространството, които отделяте за себе си, можете да започнете да чувате себе си да мислите отново. Този вътрешен глас ще ви насочи към всичко, което искате, имате нужда и заслужавате през следващите седмици.

СТРЕЛЕЦ

Сила на хората, Стрелец! Сезонът на Везни разпалва за социални каузи и търсиш сътрудници и другари, които ще ти помогнат при организирането. Това е и вашето време да се свържете отново и да се съберете отново с приятелите, които сте пропуснали. Всъщност този месец е свързан с сътрудничество, социализация и общност!

КОЗИРОГ

Вашата компетентност е даденост, Козирог. Сезонът на Везни иска да посочи пътя и към вашите социални връзки. Вашата техника и работна етика са от решаващо значение и сезонът на Везни ви напомня, че отношенията ви с колегите ви са също толкова важни. Не забравяйте, че компетентността и връзките са вашият двоен подход за овладяване на кариерата!

ВОДОЛЕЙ

Това е пробивният момент, Водолей! Сезонът на Везни ви дава мъдростта и визията да видите своите преживявания през по -точен и полезен обектив. Ще прилагате някои ключови идеи, които сте изучавали и интернализирали през последните шест месеца, на арените в живота си, които се нуждаят от тях.

РИБИ

Всичко е за интимност, Риби. Сезонът на Везни ви кани да споделите своя интериорен свят с тези, на които имате доверие, за да се доближите още повече. Ще бъде трудна задача, но си заслужава. Когато разкриете, а не се скриете, ще получите достъп до най -дълбоките и смислени измерения на живота с другите, които искат да ви разберат.

Кои зодии ще забогатеят до края на годинатаМесеците до края на 2021 г. ще зарадват някои от зодиите с пълни джобове. Ето кои са късметлиите, ко…Sep 12 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!