Мони Зенгинер рече и отсече: Имам хубав ген, това по мен не са корекции

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мони Зенгинер, която само в рамките на няколко излъчени епизода се превърна в един от фаворитите на зрителите, които следят втори сезон на „Ергенът“. Макар и да не успя да спечели сърцето на Евгени, тя се сдоби с много фенове. Социалните мрежи преливат от коментари на възхитени зрители, които бързо са станали почитатели на ориенталската тацьорка, но и не липсват критики.

Според мнозина, Мони има цял куп корекции по себе си, което тя официално отрече в телевизионния ефир. Факт е обаче, че залага на голямо количество грим и очевидно се гордее с добре изпипаната си визия, тъй като го изтъкваше по време на краткото си участие в шоуто.

А ето какво сподели за корекциите си и дали има такива:

Мони Зенгинер

„Доста се спекулира в интернет, че имам много корекции по себе си, което е просто абсурдно да се твърди. Единствените подобрения, които имам са моят силиконов бюст и хиалуронът, който имам в устните си. Нямам ринопластика, нямам „лисичи очи“, нямам скули, нямам брадичка. Имам просто един хубав ген, който подсилих с леки козметични корекции“, заявява гордо Мони в ефира на „Преди обед“.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!