Момиче 4 г. пише на загиналия си баща, накрая получи отговор

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Момиче от Арканзас в САЩ четири години подред всеки ден пишело съобщения на номера на своя починал баща. Наскоро обаче тя получила отговор, от който се разплакала.

Честити Патерсън вече се била примирила с това, че тя повече никога няма да види своя мил татко, все пак той загинал преди няколко години. Но, въпреки това, момичето всеки ден продължавало да му пише, без да подозира, че съобщенията все пак отиват при някой, пише Блиц.

Синът на Стефан Данаилов: Плаках много за баща си и молих Господ за утеха„Ще запомня баща си най-вече като смирен и добър човек. В живота си той беше такъв, какъвто е. Искре…Dec 13 2019vijti.com

На четвъртата годишнина от кончината на баща си Честити, както винаги, му написала съобщение, разказвайки за своите успехи, на които той така и не станал свидетел. „Минаха четири години откакто те загубих, не минава и ден, в който да не ми е мъчно за теб. През това време се случиха много неща, но ти и така си ги знаеш, все пак ти ги разказвам всеки ден… Извини ме, че не бях до теб, когато най-много имаше нужда от мен…

Страх ме е да се омъжвам, все пак няма кой да ме заведе до олтара, ти вече не можеш да ме успокоиш, да ми кажеш, че всичко ще е наред… При мен всичко е отлично, щеше да се гордееш с жената, в която аз съм се превърнала… Аз просто исках да ти кажа, че те обичам и много ми е мъчно“.


Загиналият баща на Честити – Джейсън Лигонс

Този път обаче монологът на момичето се превърнал в диалог. На нея ѝ отговорил мъж с името Бред. Той успял да намери няколко думи, с които да успокои момичето. „Здрасти, мила! Аз не съм твоя татко, но получавам твоите съобщения вече четири години… Казвам се Бред, аз изгубих дъщеря си в автомобила катастрофа през август 2014 година, твоите съобщения ме накараха да остана жив…“ Години наред исках да ти пиша, но се боях да не ти разбия сърцето. Ти си удивителна жена, бих искал моята дъщеря да прилича на теб.

Благодаря ти за ежедневните новини, все пак ти ми напомняш, че има Бог и вината за гибелта на моето момиченце не е негова. Той даде теб на мен, моят малък ангел… Много се гордея с теб!”.

Честити споделила скрийншот от кореспонденцията във фейсбук. Постът стана хит, споделен е над 300 000 пъти.

Пиян ученик без книжка катастрофира с колата на баща си на пътя Смолян- Златоград, рани двама17-годишен ученик, без книжка, но пил преди да се качи в автомобила катастрофира на Смолян-Златоград…Oct 28 2019vijti.com

Източник: лупа.бг

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!