Мократа мечта на момичетата от 80-те Светослав Аргиров: Жена ми ме контролира

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Жена ми ме контролира колко ям. Постоянно съм в някакъв режим на хранене, който спазвам понякога, а друг път – не. Вечер, като си легне жена ми, отивам до хладилника. Аз винаги съм бил по-пълен от Благовест, но пък в последно време май и двамата сме около 70-те килограма. Което не е кой знае колко зле.“ Това разкрива Светослав Аргиров, който заедно с брат си ще посрещнат в блестяща форма поредния си рожден ден на 23 април, когато ще навършат 62 години.

Ето кои политици и звезди прибират рекордни пенсииНа фона на хилядите бедстващи пенсионери в България, които получават скромни, а някои мизерни пари з…Mar 15 2021vijti.com

Суетни сме и двамата, Благовест си боядисва косата, но аз не искам. Предпочитам да казвам, че съм рус, скандинавец“, смее се още Светослав.
„Знам, че и мъже се подлагат на козметични процедури. Но ние с брат ми сме против това. Добре че са жените ни, които ни контролират постоянно, защото сме зодия „Телец“ и сме големи чревоугодници“, смее се и другият брат – Благовест.

На шега или насериозно, но Светослав Аргиров още не е сигурен, че няма извънбрачен син от никарагуанка, за което вестник „България днес“ писа преди време. Това се случило през далечната 1986 г., когато двамата братя изнасят концерт във втората по бедност страна в Латинска Америка.

„Истината е, че действително имах връзка там с една говорителка от националната им телевизия. Красавица голяма беше и аз бях първата й сериозна връзка. Всичко стана мимолетно и много бурно“, призна за съществуването на латинодрамата Светослав.

Веднага щом напуснал Латинска Америка, българската поп звезда забравил за любовните си отношения с момичето. Докато един ден както се разхождали с приятел в Москва, до него се спира известният певец на салса Луис Енрике от Никарагуа. Той му обяснява, че година след като напуснал страната им, журналистката, с която имал връзка Светослав родила момче.

Към днешна дата детето вече би трябвало да е голям мъж – на 30 години. „И аз много се изненадах. Никога по никакъв повод не ми беше споменавала за факта, че имам дете, което всъщност може и да е мое. Но надали“, смее се днес Светослав.

Митко Щерев нападна Кидиков: Певец с едно нещастно хитче, който от 30 години продава прахосмукачки„2019 година беше най-силна за „Диана Експрес“, защото успяхме да дадем 10 концерта в най-големите н…Feb 20 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Невероятно, но факт: Бащата на бягането за здраве почина на…
error: Content is protected !!