Мистерия: Цънцарова аут от ефира на bTV, какво се случва

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В началото на новата седмица сутрешният блок на bTV започна само с един водещ – Златимир Йочев.

Неговата екранна половинка Мария Цънцарова най-вероятно е в отпуска като компенсация за извънредната работа по двата тура на местните избори. Това е обаче е само логично предположение, основано на практиката в големите телевизии.

На практика телевизията не обясни липсата на Цънцарова, дори и с няколко думи за зрителите, които вече взеха да свикват с нея.

Злати Йочев не обели и дума за отсъствието на колежката си при откриването на „Тази сутрин“. Събрани на дивана в студиото, останалите членове на екипа също мълчаха като риби, сякаш споменаването на Мария е станало табу.

Възможно ли е отсъствието на Цънцарова да е нещо повече от заслужена почивка? Този въпрос си задават доста зрители, някои леко притеснени, други – доволни, че вече няма да я гледат в любимото си предаване.

Истината е, че голяма част от феновете на „Тази сутрин“ са твърдо против журналистката.

В страницата на предаването във Фейсбук може да се прочетат ужасни епитети и грозни обиди по неин адрес. В началото на ноември например, тематичната снимка на предаването, на която са двамата водещи, беше обновена. Коментарите за Цънцарова, които могат да се прочетат под нея са откровено гадни:

Не липсват и обиди към Златимир Йочев. Един от коментарите е, че той е „толкова скучен, колкото и жена му по Нова“, а в друг той и Цънцарова са наречени „мисир и мисирка“. Разбира се, това са крайни мнения, които възмущават зрителите, които са далеч по-толерантни към новия екранен дует, появил се едва през септември.

При всички случаи, след драматичните промени в екипа на bTV от този период и „бомбата“ с напускането на новия политик Антон Хекимян, който безславно се провали в опита да стане кмет на София, в тази телевизия всичко е възможно.

Мълчанието за отсъствието на Цънцарова обаче излезе подозрително, така че зрителите чакат някакво, дори и неформално обяснение къде изчезна водещата.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!