МИСТЕРИЯ: Болните с коронавирус не са напускали страната

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Мистерия около драмата с първите два разкрити случая на коронавирус у нас – 75-годишната жена от Габрово, и 27-годишният мъж от Плевен, вече изолирани в инфекциозно отделение, не са имали контакт с хора, носители на вируса, нито са напускала страната, затова и не е ясно как са лепнали опасния „китаец“.

Най-накрая СЗО призна: Коронавирусът НЕ е грипГенералният директор на Световната здравна организация Тедрос Адханом Гебрейесус най-накрая призна, …Mar 3 2020vijti.com

Резултатите на болничния персонал ще излязат в края на днешния ден.

Служител на Плевенската болница пък каза за БНТ, че другият пациент с коронавирус – 27-годишен мъж, е с два положителни и един отрицателен тест. Той е изолиран, както и цялата инфекциозна клиника. За момента е в добро състояние. В 10 часа днес се чакат окончателните резултати и на двамата.

Всеки един от тях се е срещал с 18-20-23 души през последните дни, заедно с медицинските лица. Семейството на мъжа е тричленно, жената е общувала само с една друга жена, която й е помагала в домакинството. Двете отделения в Плевен и Габрово, където са настанени двамата, са поставени под карантина.

На челната снимка: Болницата в Габрово, където е изолирана заразената нашенка

Пациент с коронавирус почина, след като беше обявен за излекуванПациент с коронавирус е починал пет дни, след като е обявен за излекуван от китайска болница, съобща…Mar 7 2020vijti.com

Източник:лупа.бг

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!