Мислих, че гърбът ме боли от лоша стойка на бюрото, а сега умирам

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В продължение на няколко месеца 30-годишната британка Изи Колинс отдаваше болките си в гърба на физическата активност и лошата стойка, а след преглед лекарите я диагностицираха с нелечим стадий на рак, пише The Sun.

За първи път болка и неразположение се появиха при млада жена и майка на две деца в края на 2023 г. Тогава тя отдаде тези симптоми на тежкото физическо натоварване, свързано с честото носене на наскоро родената й дъщеря на ръце. С течение на времето обаче болката стана непоносима и Колинс премина медицински преглед.

Майка на две деца неглижира болката в гърба, а сега е на път да умре

Кръвната проба показала, че здравословното състояние на жената не е добро и й били назначени допълнителни изследвания. Скенерите разкриват множество тумори в гръбнака й, опасно близо до гръбначния й мозък. Ракът е открит в последния му стадий, когато се появяват метастази в костите и панкреаса.

На пациента са предписани ежемесечни инжекции за спиране на растежа на туморите. Тя също трябва да се подлага на прегледи на всеки три до пет месеца, за да следи напредъка на лечението.

„В дните, когато се чувствам по-нормално, прекарвам време със семейството и приятелите. Знам, че няма да се отърва от рака, но трябва да се науча да живея с него“, казва тя.

Жената каза, че нейните приятели и семейство й помагат да остане оптимистична. Колинс също призова всички да следят здравословното си състояние и незабавно да потърсят медицинска помощ при първите симптоми на заболяването./Zdrave.to

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!