Медицинските сестри с маски „Няма да мълчим“ опитаха да влязат в Министерски съвет

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

1 000 подписа предстои да бъдат внесени в деловодството на Министерски съвет от Синдиката на българските медицински специалисти, пише Булфото.

Днес представители на синдиката направиха опит да внесат подписката в Министерски съвет, но им бе издаден единствено входящ номер с който да могат да го направят утре. Медицинските сестри настояват за промяна в категорията на труд.

Лили Иванова иска 30 лева за своя снимка. Ще ги дари ли на медиците?Естрадната прима Лили Иванова пусна в продажба лимитирана серия на своя сувенирна фотография с автог…Apr 30 2020vijti.com


Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС. Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза.

Заглушиш ли последните критични гласове на малкото останали журналисти,  ще чуеш под прозорците си първите разярени викове на улицата, а тя не е въоръжена с тефтерче и микрофон, не задава удобни въпроси и не чака право на отговор от другата страна. А пътят до улицата е кратък. 

Последното предаване на Милен Цветков е за мегааферата с фурмите от Дубай, които щаба обяви за „медицински консуматив“Последното предаване на Милен Цветков от вчера е за мегаскандала с лъжата на щаба на Мутафчийски за …Apr 20 2020vijti.com

PETEL.BG 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!