Мангъров провокира от Пловдив: Държавата действа неправилно

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Доц. Атанас Мангъров не спира с провокациите, въпреки остриите реакции срещу ексцентричните му теории.
Продължават неправилните действия срещу пандемията, каквито бяха предприети и в началото й. Управляващите трябва да мислят повече, заяви от Пловдив инфекционистът.

Жена наби Мангъров в центъра на СофияСкандалният инфекционист Атанас Мангъров е изял преди броени часове публичен шамар от гневна дама на…Oct 28 2020vijti.com

По думите му тогава икономиката е започнала да потъва, а сега последствията ще са още по-тежки.

В Дома на културата, скандалният доцент ще проведе среща с граждани за коронавируса.

Почти всеки ден гърмят скандали покрай крайните теории на прочутия инфекционист.

След като от Инфекциозна болница отрекоха Мангъров да е влизал в Covid-отделението, както той твърдеше, медикът не падна по гръб.

Доц. Атанас Мангъров не взима по 1000 лева на месец допълнително, тъй като не се води като медик „на първа линия“, макар че работи в инфекциозно отделение, бе позицията на клиниката.

„Не работя в COVID-отделение, аз съм началник на детската клиника на Инфекциозна болница (СБАЛ по паразитни и инфекциозни болести „Проф. Иван Киров“), но когато има нужда ходя непрекъснато в COVID отделение. Всеки ден ходя там, това е част от болницата.“, отсече инфекционистът.

Източник: lupa

Ето как Мангъров е лекувал над 50 човека от коронавирус 100 лв. струва посещение в кабинета на радетеля за масово заразяване с коронавирус доц. Атан…Oct 26 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Заразени с Соvid съпрузи издъхнаха един след друг за 5…
error: Content is protected !!