Мангъров: Обикновено тези, на които не им върви в професията, стават политици

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Обикновено тези, на които не им върви в професията, стават политици. При мен случаят е друг.

„Който иска да се ваксинира, нека го направи. Няма проблем от моя страна, но го прави на своя отговорност, защото много иска, обича или защото много го е страх”. Това заяви доц. Атанас Мангъров в студото на „Неделята на NOVA”.

Той е категоричен, че пандемията ще изчезне, когато 70% от населението на света минат през COVID-19 – по естествен или по изкуствен начин. „Когато се получи този процент от населението, които да имат имунен отговор срещу този вирус, нещата ще започнат да затихват”, каза той.

„Не съм член на АБВ. Аз съм с тях и те са с мен. Никога не съм имал желание да се ангажирам политически. Това, което се случва, се случва по невола. Оказа се, че аз съм от едната страна на бариерата, а там е доста пусто. Едни от малкото, които бяха там, бяха хората от АБВ. Не съм се стремил към това”, коментира още Мангъров.

И допълни: „Обикновено на тези, които не им върви в професията стават политици. На мен ми върви в професията и не съм имал такова желание”.

Доц. Атанас Мангъров: Най-дразнещото е, манипулират данните, за да плашат хората”Това, което се наблюдава, и е най-дразнещото и плашещото, е, че има едно манипулативно представяне …Feb 20 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Министър Вълчев-Оттук нататък съществуват два варианта за училищата
error: Content is protected !!