Майката на починалия Наско разплака зрителите! Историята им преди „България търси талант“ е покъртителна

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Семейството на Наско, който трогна всички с участието си в „България търси талант“, е преживяло наистина огромна трагедия. Това споделя съкрушената майка на слънчевото момче, починало от К-19, малко, след като участва в риалити формата.

Дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков за сватбата си: Нашата мечтана кралска сватбаВиолета Сиракова – дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков, се омъжи за любимия си Георги Коруджиев…Sep 11 2019vijti.com

Планувана и желана бременност. Когато Дафинка разбрала, че чака близнаци, била на седмото небе. Раждат се Благомир и Атанас. Големият й син Велислав също бил щастлив – ще си има не едно, а две братчета.

Когато двамата се раждат, са поставени в кувьоз. Лекарите казват на майката, че Наско е зле, с болно сърце и трябва да се направи операция.Стана ясна причината за смъртта на Наско от „България търси талант“.

„Много тежко я изживяхме и нея. Но аз и днес благодаря на тези доктори. Те го поеха, вкараха го в операционната, аз отидох до храм „Александър Невски“, постоях доста.

И в момента, в който се върнах в болницата, се отвориха вратите, изкараха Насето. Така че, смесица от чувства, тревоги бяха от началото на раждането му“, разказа тя.

„Не знам… Сигурно, Господ така е решил. Защото когато братчето му близнак падна с колелото и на място тогава остана… започнах да чета Библията. И там пише, че Господ дава изпитания на хората толкова, колкото могат да издържат.

И винаги съм се питала – „Господи, моята душа от какво е?! И колко още изпитания мога да издържа?! Но отговор ще получа някой друг ден… някога, когато бъдем заедно пак“, каза майка му Дафинка пред btv.

Палат за милиони! Ето домът на Илияна Раева и Наско Сираков (Снимки)

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Копринка размаза Мария Бакалова: Тя е дъно, ниво "Меден рудник"
error: Content is protected !!