Люси Дяковска отряза Деси Стоянова в ефир: Стоп! Няма да говоря за това

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Люси Дяковска няма спиране. След като разгроми всички в германския вариант на „Аз съм звезда, измъкнете ме оттук“, певицата се цели в победата в друг формат. Тя съобщи, че влиза в надпреварата „Нинджа уориър“, като най-вероятно става въпрос отново за германски вариант.

Люси направи това разкритие в интервю с Деси Стоянова в „Преди обед“ по bTV. Водещата повдигна тази тема, след като получи доста остър отказ за обсъждане на друга тема.

Въпреки старанието си и забележителния си професионализъм, Деси не успя да измъкне нищо по-конкретно от Дяковаска за новата ѝ любов, която засега и тук, и в Германия се споменава само със загадъчния прякор Мис Ви.

Люси категорично отказа да разкрие повече от това, което вече се знае. А то е, че са заедно с от 7 месеца и че новата връзка е голямото вдъхновение на звездата от „Ноу ейнджълс“.

Люси беше обаче достатъчно любезна да обясни защо ситуацията е такава. Тайнствената Мис Ви всъщност изобщо не се интересува от публичната персона на певицата и заниманията ѝ на знаменитост. „Не я не я интересува Люси, а Людмила“, обясни Дяковска, която е щастлива, че някоя търси истинската ѝ същност зад известната личност.

Люси отряза Деси и по по-широката тема за отношението към хората с различен интимен свят от общоприетия в България.

Тя даде да се разбере, че не вижда нито смисъл, нито полза това да се обсъжда като нещо нестандартно или необичайно. От своя страна Деси Стоянова напълно прие изборът на Люси за какво да говори или не, след като и нейния личен живот е изложен на показ и често е тема на обсъждане.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!