Любо Киров заедно с майка си в новия си клип – Видео

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Любо Киров снима най-близките си хора-майка си и сестра си в новия си клип. Певецът е изключително близък с двете, след като внезапно губи баща си. След смъртта му Любо почувствал отговорността, че вече е мъжът в къщата и трябва да се грижи за майка си и сестра си.

Певецът настоял майка им да се премести при тях в София, защото не искал да я оставя сама в родния им Плевен. В столицата тя е по-близо до него и до сестра му Анна, както и до племенницата Яна, която му е слабост. Любо все глезел дъщерята на сестра си като свое дете и за всичко й угаждал, припомня Hotnews.bg.

Скоро след премиерата на албума му „Ново сърце“ и появата на негов концерт в платформата HBO Max, Любо Киров дава днес старт на своето национално турне („Ново турне 2024“) от родния си град, където ще изнесе два концерта.

С него в Плевен ще бъде и майка му. Тя участва и във видеото към акустичната версия на първия сингъл от албума „Ново сърце“, специално аранжирана от китариста и продуцент Ангел Дюлгеров.

В клипа участват и още близки до сърцето на Киров хора, сред които колеги и близки. Турнето на Любо преминава през седем български града освен Плевен, още Варна, Стара Загора, Бургас, Пловдив, Велико Търново, София, където звездата ще представи както всички песни от новия си албум, така и най-големите си хитове.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!