Лора Крумова се върна на екран в бТВ и предизвика лавина от зрителски интерес (Снимки):

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

От края на миналата година вървят упорити слухове, че след като окончателно си взе сбогом с Нова ТВ, чаровната Лора Крумова планира завръщане в бТВ . Блондинката бе забелязана на работна среща с бивши свои колеги от медията, което феновете ѝ приеха като негласно потвърждение на горната информация. Ето че миловидната водеща се върна на екран в bTV, макар и само за седмица като коментатор в предаването „Преди обед” .

Лора Крумова финтира Нова и се връща в БиТиВи срещу грандиозен хонорар (Снимки): Наскоро писахме, че любимката ни от екрана, Лора Крумова , няма да се връща в Нова телевизия след …Feb 16 2020vijti.com

Зрителите не пропуснаха да забележат, че майката на две деца изглежда прекрасно с фланелка и късо кожено яке, а появата й бе посрещната с широки усмивки от зрителите.

Лора Крумова преди обед

„Интелигентна, умна и със страхотно чувство за хумор е Лора.

Липсва на екрана!”, пише Мариана Спасова.„Сутрешния блок събота и неделя по bTV започна с водещ Лора Крумова. bTV да я назначи на работа”, иска пък Димитър Стоянов.

Припомняме, че преди да отиде в Нова, именно Лора водеше уикенд предаванията „Тази събота“ и „Тази неделя“. След напускането й столът й за кратко бе наследен от Антон Хекимян. Той обаче бързо получи повишение и се настани на позицията на водещ на сутрешния блок, а Диана Любенова, Мариана Векилска (после заменена от Алекс Кръстева) и Жени Марчева поеха щафетата.

Лора Крумова в бТВ

Според слуховете, Лора се гласяла да прави свое предаване в bTV. На чие място ще бъде то обаче, не се знае. За този свой ход журналистката намекна и след като официално обяви, че се оттегля от Нова. „Няма да бягам от журналистиката, защото тя е това, което мога да правя“, каза тя. Лора допълни, че бившите й работодатели искали тя да се върне на работа след майчинството, а решението да прекрати трудовите си отношения с тях било по нейна инициатива.

Източик: ЗаЖената

Лора Крумова се завръща: Ще й се наложи ли да потърси друга телевизияЛора Крумова прекратява майчинството Лора Крумова не е от жените, които мечтаят за дълъг отпуск по м…Aug 13 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!