Култови изпълнения на Николаос Цитиридис взривиха мрежата ВИДЕО

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Ако още се чудите защо bTV се спря точно на българина с гръцки произход Николаос Цитиридис за новото си вечерно шоу, сега ще ви стане пределно ясно какъв набор от умения притежава той пред камера. Уменията си да води шоу той показва доста преди да получи апетитното предложение от телевизията. Мнозина го познават от стендъп комедийните видеа в You Tube, на които неведнъж са се заливали от смях.

Николаос Цитиридис: Сравненията със Слави не ме притесняватНиколаос Цитиридис призна, че сравненията със Слави Трифонов не го притесняват. Комикът, който водещ…Jan 24 2020vijti.com

Николаос Цитиридис разказва увлекателно историите си и нерядко така се вглъбява в сюжета, че почти го изиграва актьорски, което логично е последвано от доста вълнения в мрежата. В едно от видеата даже той говори за талантите в „България търси талант“ и другите риалити шоута, и предизвиква истински бум.

Ще паднете, но Николаос Цитиридис говори даже и за тревата и легализацията й!

…както и за опита си в секса, автобусите и жените. А историите са толкова автентични и увлекателни, че няма как да остане незабележим за дълго.

Доста откровен е и по темата за феминизма…

..както и за гърците в България.

В края на миналата година подхваща и темата за кучетата от един приют. А също и за троловете в интернет.

По всичко изглежда, че Николаос Цитиридис ще бъде доста интересно попадение на bTV, което със сигурност ще направи всичко възможно да задържи вниманието за по-дълго върху шоуто си.

Източник: БЛИЦ

Време е за „Шоуто на Николаос Цитиридис“!Една от най-мащабните български развлекателни продукции на bTV за 2020 г. тръгва в ефир в понеделник…Jan 22 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!