Коронавирусът уби 21-г. момиче без предишни здравословни проблеми-Снимка

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

21-годишна жена е починала от новия коронавирус във Великобритания, съобщават британските медии. Жената, чието име е Клоуи Мидълтън, не е имала никакви сериозни здравословни проблеми. Тя е от графство Бъкингамшър. Смята се, че тя е най-младата жертва на короновируса без съпътстващи здравословни проблеми в Обединеното кралство от началото на епидемията. Майка ѝ Даян Мидълтън написа във „Фейсбук“:

Италиански свещеник почина от коронавирус, след като даде респиратора си на по-млад пациентИталиански свещеник е починал от коронавирус, след като се e отказал от респиратор, който енориашите…Mar 25 2020vijti.com

„Към всички хора, които смятат, че това е просто вирус – моля помислете отново.“ „Говорейки от личен опит, този т. нар. вирус отне живота на 21-годишната ми дъщеря“, подчерта опечалената майка. Лелята на починалото момиче каза, че Клоуи не е имала „никакви сериозни здравословни проблеми“. Във Великобритания до момента са регистрирани 8 317 заразени с COVID-19, като от тях са починали 434 души.

Източник:зажената
Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!