Княз Кирил на почивка в България с любимата си – Снимки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Княз Кирил Сакскобургготски ще посрещне юбилейния си 60-и рожден ден на 11 юли в компанията на трите си деца и новата си любов – британката Катрин Бътлър. Той вече е представил блондинката от сой на Мафалда, Олимпия и Тасило, както и на своите родители цар Симеон II и доня Маргарита. Миналата година князът доведе новата си изгора в София и я заведе на ски в Боровец.

Британката била изненадана от прекрасните условия и местните ресторанти, а Природонаучният музей и златните ни съкровища са я впечатлили най-много. Очаква се българският княз и една от най-добрите изследователки на китайския порцелан в света в близките месеци да направят пътешествие из България, пише „Галерия“.

Двамата се запознават в Лондон преди шест години, като заслуги за това има техен общ приятел от университета.

Катрин е дъщеря на бивш дипломатически съветник на първата жена министър-председател на Обединеното кралство – Маргарет Тачър. Сър Майкъл Бътлър също е бил изключителен познавач и е известен като притежател на най-добрата колекция от китайски порцелан в света. Тя е майка на 17-годишно момиче от предишна нейна връзка.

Принц Кирил от няколко десетилетия е любимец на светските медии в Испания, а и в Европа. Почти две десетилетия те следяха всяка стъпка, която правеха той и бившата му вече съпруга – красавицата от Палма де Майорка Росарио Надал.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!