Кейт Мидълтън се видя в чудо с малкия си син-Той направо луда я направи на официално събитие-Видео

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Изминалият уикенд в Обединеното кралство бе посветен на Кралицата и нейния юбилей, но принц Луи меко казано открадна шоуто. Най-малкият член на кралското семейство Кеймбридж привлече вниманието на зрителите по целия свят благодарение на веселите си лудории.

Духовитото 4-годишно дете правеше забавни физиономии по време на Trooping the Color, когато се появи на балкона с цялото си семейство.

Луи продължи да забавлява публиката през целия уикенд, като кралските фенове симпатизираха на Кейт след героичните ѝ опити да укроти малкия разбойник.

Реакциите варираха от шок през възхищение до аплодисменти. Мнозина обаче осъдиха поведението на Луи и по-конкретно родителските похвали на Кейт Мидълтън. Други стигнаха дотам, че да дават диагнози от аутистичния спектър. В крайна сметка, това не е нещо, което човек може да реши от телевизията.

След всички нападки и след края на празненствата, херцогът и херцогинята на Кеймбридж написаха пост в социалните медии в понеделник, за да благодарят на феновете – и Луи също получи специално споменаване:

„Какъв фантастичен уикенд от тържества. Да видиш как хора от цялата нация се събират заедно със семейството, приятелите и любимите хора беше изключително специално.

Благодаря на всички, които бяха там, за да покажат своята благодарност към кралицата и нейните вдъхновяващи 70 години лидерство. От тълпите в мола до общностите, организиращи улични партита нагоре и надолу в страната, надяваме се, че сте имали запомнящ се уикенд.

Всички си прекарахме невероятно, особено Луи…“

Блага вест в семейството на Кейт Мидълтън – скоро ще проплаче ново бебче (Снимки): Радостна вест долетя от семейството на Кейт Мидълтън – херцогинята на Кеймбридж отново ще се радва …Jun 6 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!