Катето Евро става водеща на „Черешката на тортата“?

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Актрисата Катето Евро неведнъж е демонстрирала, че е душата на компанията и умее да забавлява околните. Успява да предаде тази своя неподправеност и на зрителите, когато участва в някое предаване. 

Това не остава незабелязано и тя многократно е имала оферти за тв предавания, на които дори е била водещ. Сега обаче има всички шансове да изгрее като водеща на „Черешката на тортата“, още повече, че има кулинарни умения и издадена книга с такава насоченост.

Предложението дойде от Ники Илиев по време на участието им в предаването. Оказа се, че всички участници разчитат на неподправеното поведение на Катето и че тя разведрява обстановката. Това се видя ясно при закъснението й на вечерята при Ралица Паскалева, заради представление в театъра. Разговорите вървяха тежко до появата на актрисата.

Ники предложи Катето да стане водеща на „Черешката на тортата“, с което озадачи останалите участници в предаването. Катето не скри, че й стана доста хубаво от тези думи на Ники, а останалите се шашнаха, че актрисата ще остави без работа шеф Иван Манчев.

Ники побърза да се оправдае и да каже, че няма точно това предвид, а че Катето може да помага на Манчев, нещо като втори водещ, който ще отпуска участниците да разкриват любопитни неща от живота си. Предстои да видим дали продуцентите на предаването ще вземат под внимание това предложение на Илиев и дали от новия сезон няма да видим актрисата отново като водеща в национален ефир.

Така се прави прочутият козунак без месене на Катето Евро – а тази година имаше най-сладката помощничка (Снимки): Катето Евро е всепризната кулинарка в артистичните среди и неведнъж сме виждали уменията ѝ, демон…Apr 17 2020vijti.com

show.blitz.bg

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
През последните седмици се наблюдава трайна тенденция на намаляване на…
error: Content is protected !!