Катаджията Иван спря Мария и се влюби (СНИМКИ)

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Повреда във фара доведе двойка до олтара. Така може да се опише запознанството на пловдивчаните Иван и Мария Димитрови, които си казаха „да“, а сватбата им се състоя в хотел „Марица“. 180 гости присъстваха на тържеството.

„Заварката“ между Иван и Мария е като за сценарий за филм. Младоженецът работи като младши инспектор в Пътна полиция-Пловдив. Една вечер преди три години с колегата му спирали автомобили за проверка до хотел SPS. Иван забелязал черен фолксваген с неработещ ляв фар и веднага му вдигнал палката.

Алисия бясна! Забъркаха я в скандал с любовница на Ники Михайлов!Певицата е един от участниците в „Маскираният певец“ зад костюма на Принцесата. Макар всички зрители…Oct 15 2019vijti.com

Както обикновено, се навел към страничното стъкло, за да се представи на водача. Отвътре обаче младо и симпатично момиче му се усмихнало без притеснение. Мария била хостеса в бирария и се връщала от работа. „Боже, каква усмивка“, казал полицаят за бъдещата си съпруга, по която хлътнал от пръв поглед. Започнал да я разпитва накъде се е запътила по това време, къде работи, само и само да я погледа още малко. А тя, усмихвайки се, отговаряла веднага и с охота. Полицаят <210> дал препоръка да си оправи изгорелия ляв фар. Той изпитал неудобство, че я задържа толкова много, и я пуснал да тръгва, като й пожелал лека вечер.

Когато се върнал в патрулната кола, колегата му споделил, че момичето е негова съседка. Така Иван и Мария направили контакт и започнали да излизат заедно. Предложението за брак младоженецът направил навръх Бъдни вечер преди две години пред блока на Мария.

Семейство Димитрови увековечиха любовта си с фотосесия на остров Тасос, която бе направена от Димитър Дардов.

Най-вълнуващия момент в живота ми: Преспах с бившия си приятел, за да го обуча в изкуството на любовтаС Ален бяхме двойка около година, преди всеки от нас да продължи по своя път в живота. Връзката ни б…Oct 7 2019vijti.com

   

 

  

 

 

Източник: марица.бг

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!